Inschrijven

Om deel te kunnen nemen aan de Loop door Houten is het verstandig vooraf in te schrijven bij een van de voor-inschrijf adressen. Hiermee wordt een mogelijke drukte bij het na-inschrijven op de dag zelf vermeden.

Inschrijfformulier thuis invullen

Download hier het inschrijfformulier en print het thuis uit. Graag uitprinten op A4 in landscape. Neem dit formulier ingevuld mee naar de inschrijving. Wel zo snel en gemakkelijk.

Voor-inschrijven

Vanaf woensdag 9 mei tot en met woensdag 6 juni 15.00 uur is vooraf inschrijven mogelijk op de volgende adressen in Houten:

Read Shop Oude Dorp, Het Plein 11;
Read Shop Castellum, Cardo 19;
Body Business, Tuibrug 5;
Piazza Sports, Kruisboog 4;
VVV Houten, Onderdoor 80.

Naast onze voorverkoopadressen is het ook mogelijk om op de volgende momenten bij ons in te schrijven:

Woensdag 23 en 30 mei om 19.30 uur direct na de Ouder/kind training, op het Plein in het Oude Dorp;

Dinsdag 5 juni tussen 19.00 en 20.00 uur na afronden van de Parcoursverkenning, in de aula van de Van Harte School (voorheen: de Heilige Familieschool).

Alleen te voldoen met gepast geld. Het startnummer wordt direct mee gegeven.

Na-inschrijven

Afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen is op de dag van de Loop nog beperkt inschrijven mogelijk vanaf 17.15 uur in de aula van de Van Harte School (voorheen de Heilige Familieschool), Loerikseweg 11a. Na-inschrijven kan tot uiterlijk 15 minuten voor de start. De kosten zijn bij het na-inschrijven hoger dan bij het voor-inschrijven. Betalingen alleen contant.

Kosten inschrijven

600 meter en 1300 meter: € 2,00 (na-inschrijven: €4,00);
2500 meter, 5 en 10 km:    € 5,00 (na-inschrijven: €7,00).