Programma 14 juni 2019

18.00 uur: warming-up Kidsrun/Jeugdloop
18.15 uur: start Kidsrun (600 meter)
18.30 uur: start Jeugdloop (1300 meter)
18.45 uur: warming-up Scholierenloop/5 km
19.00 uur: start Samsamloop (2500 meter) *nieuw****
19.30 uur: start 5 km-loop
aansluitend prijsuitreiking kidsrun+jeugdloop
20.00 uur: warming-up 10 km
20.15 uur: start 10 km-loop

Voor nummers 1-3 bij kidsrun+jeugdloop is er een prijsuitreiking op basis van bruto-tijden (volgorde van bereiken finish). De 1e heer en 1e dame bij de 5 en 10 kilometer ontvangen een bos bloemen bij de finish, geen prijzen.

BELANGRIJK! Sta goed voorbereid aan de start.
Kijk hier voor tips bij het lopen met hoge temperaturen

Ouder/kind trainingen

Op dinsdag 28 mei, 4 en 11 juni is er een speciale training voor ouders en kinderen. Een leuke training voor ouder en kind voor de Loop door Houten. De training start om 18.30 uur op het Plein in het Oude Dorp en duurt tot 19.30 uur. De trainingen zijn helemaal gratis. Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs! Na afloop van de training is er een mogelijkheid om in te schrijven voor de Loop door Houten. Alleen te voldoen met gepast geld. Het startnummer wordt direct mee gegeven.

Parcours verkenning

Op dinsdagavond 11 juni worden er Parcoursverkenningsrondjes gelopen. We verzamelen op ‘t Plein in het Oude Dorp. De parcoursverkenning is gratis en na afloop is er een mogelijkheid om in te schrijven voor de Loop door Houten. Graag gepast geld meenemen. Het startnummer wordt direct mee gegeven.

Om 18.30 uur start vanaf Het Plein de Parcoursverkenning voor de kinderen. We lopen samen het rondje van de Kidsrun en geven nog wat tips die van pas kunnen komen tijdens de Loop door Houten.

Om 19.00 uur start vanaf Het Plein de Parcoursverkenning voor volwassenen en lopen we samen de ronde van 5 kilometer.

Bijeenkomst vrijwilligers

Op maandag 25 mei (onder voorbehoud) is er van 19.00 tot 20.00 uur een bijeenkomst voor vrijwilligers. We leggen dan precies uit wat er verwacht wordt. Iedereen is van harte welkom om zich te oriënteren op de rol van vrijwilliger bij de Loop door Houten.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf dit jaar alleen digitaal. Na inschrijven is beperkt mogelijk op de dag van de start. De kosten zijn bij na-inschrijven hoger. Zie voor meer informatie bij ‘Inschrijven’.

Op het Modelspoor

Met gejuich naar de finish

Ervaring delen met het publiek